Välkommen

När ni vänder er till Bönnemarks så är det oss ni möter!

Lotta och Carolina

Lotta Carlstedt Carolina Lindsjö
Tel 0709-993260 Tel 0708-882849
lotta@bonnemarks.se carolina@bonnemarks.se

Mäklarfirman Bönnemarks startade sin verksamhet 1969 och är privatägt. Vi har ett obundet och gott förhållande till banker och finansiärer. Vi har under åren haft verksamhet på upp till 12 olika orter i Skåne. Vi har genomfört 1.000-tals försäljningar och skapat mängder med kundkontakter – den erfarenheten tar vi inte extra betalt för!

Vårt oberoende garanterar kundens bästa!

Vår affärsidé har alltid varit att förmedla villor, gårdar, fritidshus och bostadsrätter i vårt närområde. Det är viktigt att vi är bra på hemmaplan och känner vår hembygd. Därför splittrar vi oss inte med uppdrag långt borta och på okänd mark. Idag har vi vårt kontor i Trelleborg med försäljning och administration, härifrån kan vi hjälpa dig som köpare eller säljare med erfarenhet och kompetens genom hela bostadsaffären. Vårt arbetsområde består därför i första hand av Trelleborg med kranskommuner.

Vi strävar efter att göra din bostadsaffär till den bästa, vilket får våra kunder att återkomma gång på gång. För oss är det viktigt att alla parter i en överlåtelse ska känna trygghet, förtroende och engagemang från oss som mäklare. Vi vill att säljaren ska kunna lita på att vi gör allt för att få bästa möjliga slutpris och att köparens behov tillgodoses så att han eller hon känner sig trygg i sitt livs största affär. Vill du veta mer om oss och vad vi kan erbjuda dig som säljare – boka in ett möte för en kostnadsfri värdering av din bostad!